UPV Handbol Puçol 35 - Juan Comenius 34: dos punts d’or que col•loquen al Puçol primer del play-off

UPV Handbol Puçol 35 - Juan Comenius 34: dos punts d’or que col•loquen al Puçol primer del play-off

El darrer dijous 29 d’abril, l’UPV Handbol Puçol s’enfrontava davant el Juan Comenius. Era un partit important i l’UPV ho sabia. Si aconseguien la victòria, es col•locarien primers a dos punts del segon i a cinc del tercer, es a dir, fora de la final.

 

El públic ja vibrava abans de començar l'interessant partit. Els locals jugaren amb una defensa 5-1, variant-la amb 6-0, i l'atac 4-2.

Al principi, el Juan Comenius dominava, però la reacció puçolenca no va tardar en arribar i s'avançaren en el marcador, i foren els amos de la resta de la primera part, que va finalitzar amb un contundent 20-16; però no deurien de confiar-se, perque els podia costar car: 16 gols era molt per un equip que guanya els partits en defensa, però a pesar d'això, era un bon resultat.

La segona mitja hora va ser molt diversa, en els primers minuts el joc estava molt igualat. Després els locals senyorejaren el marcador i en els últims deu minuts el Juan Comenius va reaccionar a causa de l'excés de confiança per part de l'equip de Puçol, però finalment aconseguiren els dos punts d'or amb un 35-34, sense cap clar millor jugador.

Ara a quatre partits per finalitzar els play-off es poden permetre dues derrotes i un empat, es a dir, que tenen la final a la butxaca, però no es deuen relaxar. Una vegada més, donar les gràcies als aficionats, per acudir al Palau d'esports.

Informa: Arnau Alonso Santos

 

04 Maig 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres