UPV Handbol Puçol 38 - Handbol Oliva 34: un gran partit desde el primer minut, davant un rival molt fort

UPV Handbol Puçol 38 - Handbol Oliva 34: un gran partit desde el primer minut, davant un rival molt fort

Els dos equips sabien que el partit era clau per a classificar-se per a la final. L’UPV, amb un partit menys que l’Oliva, sabia que si guanyava es col•locaria primer empatat a punts i a una distancia de 3 punts del Marni B, que ha empatat davant un sorprenent Xàtiva. Un 24 d’abril on es podria decidir tot.

 

El partit ja començava i el públic començava a vibrar, la seua participació fou contundent per la victòria dels puçolencs. Jugaven amb una defensa 6-0 i un atac 4-2.

Els dos equips començaren a un ritme molt fort, amb un marcador igualat desde els primers instants. L'Oliva al minut 15 de la primera part començà a anar-se'n en el marcador, mentre els locals intentaven reduir distancies. I així ho feren, però l'Oliva s'endugué els primers trenta minuts, 18-20, un resultat amb molts gols.

L'UPV tan sols tenia que defendre millor i remuntar. Estaven fent un dels millors partits de la temporada i tenien que donar-ho tot per guanyar el partit. La segona part, després del descans, sortí l'equip local amb una gran potència i ganes de guanyar, moralitzat i arrasador.

La defensa canvia a 5-1. Als 5 minuts ja anava per davant al marcador, però l'Oliva no es rendia i continuava intentant-ho, i de vegades posava en problemes al conjunt puçolenc.

L'UPV Puçol aguantà fins al final per davant, i abans del minut 27, l'Oliva ja donava el partit per perdut i l'UPV per guanyat, la diferencia era de 4 gols. El xiulet del àrbitre senyalitzà el final del encontre, entre dos grans equips amb molt de futur, tal volta en la final es jugue aquest mateix partit, falten 4 jornades per al final de la lliga de play-off.

Tot es decidirà entre el Marni B, UPV Handbol Puçol y Handbol Oliva. Cal donar les gràcies al públic per la seua participació i la seua assistència al Palau Municipal d'Esports, l'equip ha jugat en conjunt i ha demostrat que pot arribar a més.

El dissabte 1 de maig juga l'UPV davant el Xàtiva. Els alevins han vençut davant l'equip de Castelló de la Ribera i el Club Handbol Puçol ha caigut davant el Picanya per 23-26.

Informa: Arnau Alonso Santos

 

02 Maig 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres