Article del PSOE del mes de febrer: “Foment complix la seua paraula”

Article del PSOE del mes de febrer: “Foment complix la seua paraula”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Socialista Obrer Espanyol per al mes de febrer, titulat “FOMENT COMPLIX LA SEUA PARAULA”.

El Ministeri de Foment, el Govern d'Espanya del President José Luis Rodríguez Zapatero, ha complit amb Puçol, i en no molt de temps vorem el que per a molts de nosaltres constituirà una realitat històrica: les vies que creuen i separen el nostre nucli urbà es traslladaran a una plataforma paral·lela a l'AVE.

Després del canvi del projecte que suposava la supressió d'un talús per un viaducte de 835 metres en el pas de l'AVE pel nostre municipi, quedava el trasllat de les vies de rodalia i mercaderies, una barrera física i sociològica, que amb l'acord de dimarts passat 16 de febrer d'iniciar l'estudi informatiu, i que es vorà reflectit en un Protocol firmat pel Govern d'Espanya, la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Puçol, significarà un canvi extraordinari en l'urbanisme del què serà, de segur, el centre neuràlgic del nostre poble.

La sensibilitat mostrada per la Secretària d'Estat, Inmaculada Rodríguez-Piñero, pensem que ha sigut clau en l'esdevindre del resultat final, sense oblidar en cap moment, el tensàs i l'esforç reivindicatiu que des del propi govern municipal s'ha dut a terme durant tot el procés.

"A vegades, els somnis es convertixen en realitat".

Un article del Grup municipal Socialista

23 Febrer 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres