Article del Partit Popular del mes de febrer: “El PP renova el seu consell local a Puçol”

Article del Partit Popular del mes de febrer: “El PP renova el seu consell local a Puçol”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Popular per al mes de febrer, titulat “EL PP RENOVA EL SEU CONSELL LOCAL A PUÇOL”.

El Partit Popular de Puçol va renovar dijous passat el seu Consell Local que estarà presidit per Paz Carceller Llaneza.

L'acte, a què van assistir més d'un centenar d'afiliats i simpatitzants, va donar començament amb unes emotives paraules de l'anterior president Mariano Sanchis, parlament que va ser entretallat en diverses ocasions.

Sanchis va repassar la seua etapa com a president i va recordar com han sigut de dur para el PP estos últims anys, finalitzant la seua intervenció adduint que el moment més dolç va ser quan va aconseguir l'alcaldia per als populars per primera vegada en la història i va agrair la inestimable labor de tots els col·laboradors que ho van fer possible.

"Em vaig satisfet, tranquil i convençut d'haver fet pel PP i per Puçol allò que em vaig proposar en el seu dia i sense esperar res a canvi", va concloure Sanchis, donant pas al parlament de la nova presidenta.

Paz Carceller va tindre paraules de reconeixement cap a Sanchis, va presentar al seu nou equip i va fer un avanç del que serà el seu programa de treball; cares noves, moltes innovacions i la preparació de les pròximes eleccions locals van centrar les seues paraules, que van finalitzar invitant a tots a la participació activa a fi d'aconseguir els millors resultats.

Un article del Grup municipal del Partit Popular


22 Febrer 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres