Després de la rialla, als pares els arriba l'hora del menjar i llavar-se bé les dents

Després de la rialla, als pares els arriba l'hora del menjar i llavar-se bé les dents

Les xarrades per a les Associacions de Pares d'Alumnes dels col•legis públics, concertats i l'institut va tindre com a protagonista del mes de gener a la risoterapia. La labor continua el dimarts 16 de febrer: Mª José Blasco, higienista dental del Centre de Salut de Puçol, ens parlarà d’alimentació i salut bucodental dins de l’escola de pares organitzada per les AMPA de la localitat.

Som el que mengem i, sobretot, la nostra dentadura diu molt del que mengem i de com mengem. La xarrada resoldrà dubtes que a tots ens assalten alguna que altra vegada: ¿quina és l'alimentació més saludable per als xiquets? ¿quantes vegades al dia s'han de rentar les dents? ¿cal rentar-se les dents quan encara són de llet?

Mª José Blasco explica estes qüestions i moltes altres de forma amena i molt clara. Desfà tòpics com que als més menuts se'ls ha de donar pa blanet tipus el pa de sàndwitx que no deixa que es desenvolupe bé la nostra mandíbula i, alhora no és dogmàtica i ens conta que es poden prendre llepolies, però que ho deixem per a un sol dia a la setmana.

Una ocasió més per a aprendre, per a vetlar per la salut bucodental dels nostres fills i, a més, de la ma de la persona que ens atén al nostre centre de salut. Dimarts 16 de febrer a les 18 hores, en el saló d'actes de l'Institut d'Educació Secundària.

Els interessats en acudir poden acudir amb els fills majors de 3 anys, que seràn atesos per monitors especialitzats sempre i quan els inscriguen prèviament en el servei de Ludoteca organitzat en col·laboració con l'ajuntament.

Informa: Imma Juan

12 Febrer 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres