La fira de l'estudiant: la línia d'eixida per al futur dels nostres jóvens

La fira de l'estudiant: la línia d'eixida per al futur dels nostres jóvens

Del dimecres 10 al divendres 12 de febrer, en l'Espai Social La Barraca se celebra la segona edició de la Fira de l'estudiant. Amb més de quatre-cents alumnes confirmats en horari escolar, el gran objectiu és orientar als que estudien Secundària, Batxillerat o Escola d'Adults sobre les seues eixides educatives i professionals.

El passat any es va celebrar durant dos dies en el mes de maig i tant professors com alumnes van plantejar que potser era molt curta i un poc tard donat lo avançat del curs. Per això, enguany la 2a Fira de l'estudiant se celebra els dies 10, 11 i 12 de febrer, amb l'objectiu d'oferir tota la informació possible als alumnes que actualment cursen 4t d'ESO, 1r i 2n de Batxillerat i també als matriculats en l'Escola d'Adults (EPA).

"Tenim confirmats tres-cents alumnes entre l'Institut d'Educació Secundària i el centre concertat Virgen al Pie de la Cruz, a més d'un centenar d'estudiants de l'EPA", assenyalaJosé Luis Gómez, tècnic de Joventut. "Junt amb estos alumnes, que vindran dins del seu horari de classes, la fira estarà oberta aa començar a buscar ocupació les vesprades a tots els públics que desitgen informació i assessorament".

La fira està organitzada per la Regidoria de Joventut de l'ajuntament i l'empresa Tot animació, amb l'objectiu de proporcionar ferramentes i recursos als estudiants, tant als que desitgen continuar la seua formació acadèmica com als que opten per inserir-se en el món professional.

"Precisament enguany hem incorporat un estand de l'Àrea d'Ocupació municipal, on els visitants podran demanar informació sobre els programes que ja estem desenvolupant a nivell local o inclús orientació laboral per a començar a buscar ocupació", explica el regidor de Joventut, Juan Manuel Busto. Això suposa que en este espai podran trobar abundant documentació sobre els PCPI (Programes de Qualificació Professional Inicial), les Escoles taller o els cursos d'Orientació Laboral (que ensenyen, entre altres coses, a buscar treball o realitzar el currículum).

Junt amb l'estand d'ocupació s'ubicaran altres tres: un de l'institut, amb informació sobre estudis i eixides acadèmiques; un altre de Virgen al Pie de la Cruz, amb material sobre els mòduls formatius que impartix; i l'últim de Tot animació, amb tot tipus de dades sobre estudis universitaris i programes de formació.

El futur dels jóvens de Puçol és una llarga carrera que té la seua línia d'eixida els dies 10, 11 i 12, de 9 a 13'30 i de 16 a 19'30 hores, en La Barraca. La carrera de la teua vida va a començar... Preparats... Llestos...

 

07 Febrer 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres