Jornades taurines (2): homenatge al dia gran del bou, el 7 de setembre

Jornades taurines (2): homenatge al dia gran del bou, el 7 de setembre

El nostre cronista taurí habitual, Salvador Almenara, continua amb el seu repàs a les distintes xarrades celebrades durant les VII Jornades taurines Vila de Puçol, de les quals ell va ser testimoni en primera línia perquè va ser l'encarregat de moderar totes les meses celebrades.

També el pub Villa Charol va ser el marc elegit el dimarts per a la celebració de la segona tertúlia de les VII Jornades taurines Vila de Puçol, organizadas por L'Afició i la penya Juan Àvila, davall el patrocini de l'Ajuntament de Puçol.

En esta ocasió, també un tema recurrent en les jornades, el dedicat a rememorar el que succïx el 7 de setembre d'anys anteriors.

En el seu repàs cronològic des que van començar a organitzar-se estes jornades, el que ens ha permés un recorregut per tres dècades del dia 7 a Puçol, ja hem arribat als anys 2005, 2006 i 2007. El primer any va estar representat pel membre de la comissió Dani Torres, del segon comptem amb la presència d'Álex Galcerá i en representació de 2007 va estar Ignacio Piquer.

L'acte, que va tornar a ser presentat per Salva Almenara, va començar amb la projecció d'un vídeo editat per Miguel Dobló amb imatges d'estos tres anys, que van servir per a refrescar la memòria als assistents i recordar els millors i més emocionants moments succeïts en estes tres edicions, ja molt pròximes, del 7 de setembre.

Tant en les imatges com en la memòria del públic, va sobreeixir especialment l'edició de 2007, on es van viure moments especials, molt difícils d'oblidar, fonamentalment amb eixe espectacular tancament matinal de bous salvatges que no s'ha tornat a celebrar en cap altra ocasió a Puçol.

Informa: Salvador Almenara Marsaga

06 Febrer 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres