Opinió d'Acord d'esquerres del mes de gener

Opinió d'Acord d'esquerres del mes de gener

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Acord d'esquerrres corresponent al mes de gener, titulat “DANYA QUE NO CANVIAREN ABANS”.

Anem camí dels 6 mesos des de la Moció de Censura del passat mes d'agost, i ja ha sigut molt el camí recorregut, la il·lusió i sobretot les ganes de fer les coses d'una altra manera estan quedant més que demostrades.

Ara bé, són molts els problemes actuals en plena crisi econòmica, empreses que tanquen, la desocupació augmentant, falta de diners i recursos per a donar els servicis adequats a la nostra població, i hem d'usar la imaginació per a afrontar-los sense donar la solució fàcil que altres van aplicar: la pujada d'impostos, que agreuja encara mes la situació econòmica dels nostres veïns; al contrari, este govern ha reduït la pressió fiscal per al 2010, la qual cosa ens obliga a usar la imaginació i reduir dràsticament alguns gastos en els pressupostos d'enpressupostos d'enguany, en els quals estem treballant.

Al meu parer, hem de ser valents, tots sabem que l'actual situació és dramàtica per a moltes famílies i és en estes famílies on hem de concentrar-nos i crec sincerament que tots els veïns ho entenen així; bo tots menys el PP, clar esta, que després de dos anys de govern l'única cosa que van saber fer va ser apujar impostos i deixar alguns deutes impagats, entre elles algunes menjades en restaurants de la nostra població.

Nosaltres ens hem caracteritzat sempre per la nostra preocupació en els temes socials i quan hem pogut hem incidit en ells, com els nostres veïns saben molt bé: les subvencions de llibres i material escolar, l'ajuda humanitària internacional, l'eliminació de barreres arquitectòniques, espais públics per als nostres jóvens, el suport incondicional i solidari a les associacions que fan una gran labor social, com Cáritas i ADIS... són algunes de les accions d'este Ajuntament que nosaltres hem impulsat i recolzat activament, de fet sense el nostre grup algunes d'elles no serien hui una realitat.

I seguim en la mateixa línia des de l'oposició i des del govern, no com altres que, quan deixen de governar, de sobte canvien i temes que no els preocupaven quan governaven, com la pujada d'impostos, l'AVE al seu pas pel nostre poble, la subvenció de llibres i material escolar, que van estar a punt de fer desaparéixer..., ara de sobte es convertixen en paladins i grans defensors d'estos temes, com si vostés no tingueren memòria.

És una danya que no es preocuparen igual els dos anys que van governar, perquè sens dubte si haguera sigut així, encara estarien governant i no ens haguérem vist obligats a presentar-los la moció de censura que tan tristament s'han merescut.

Una opinió del Grup municipal Acord d'esquerres

03 Febrer 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres