Article del Partit Popular del mes de maig: “El 21 de maig, sopar solidari amb Cáritas”

Article del Partit Popular del mes de maig: “El 21 de maig, sopar solidari amb Cáritas”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Popular en el mes de maig, titulat “El 21 de maig, sopar solidari amb Cáritas”.
 

Estimats veïns de Puçol:

Tots sabem que la crisi que estem vivint ha generat per a moltes famílies de Puçol una greu situació econòmica, molt difícil de suportar. CÁRITAS, de manera molt especial està contribuint a pal·liar cada dia les necessitats estes famílies.

Des del Partit Popular de Puçol volem contribuir i aportar el nostre granit d'arena i ajudar en la mesura que siga possible a tots aquells ciutadans de Puçol que ho estan passant malament.

Per això hem organitzat un sopar solidari, el dia 21 de maig en el local del Sindicat Agrícola, on tots els beneficis que s'obtinguen, tant econòmics com en espècie s'entregaran a Cáritas.

Quedem a la seua disposició per a la venda de tiquets en el despatx del Partit Popular de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30, o en el telèfon 678 620 802, per a reservar-los.

També hem fet tiquets de col·laborador, per a tots aquells que per distints motius no puguen acudir al sopar, però vullguen col·laborar.

Els esperem, és per una bona causa!

Una salutació cordial

Paz Carceller
Presidenta PP Puçol

607-ximo_esteve

 

20 Maig 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres