Quants motius coneixes per a disfrutar a fons de Requena?

Quants motius coneixes per a disfrutar a fons de Requena?

Un castell? Un celler? Un casc històric? Unes coves? Un embotit? Són molts els motius per a acostar-se a Requena i disfrutar d'una jornada lúdica, cultural… i gastronòmica. L'Àrea de Benestar Social et dóna ara l'oportunitat de disfrutar-ho tot per molt pocs diners… si és que encara queden places lliures.
 

Fins al 25 de maig tens de termini per a acostar-te a l'Espai Social dels Majors i pagar els 21'5 euros que et permetran disfrutar d'un viatge d'eixos que deixen empremta, a pesar que està ací al costat... o potser per això mateix, ja que poques vegades valorem el que tenim prop.

Requena no sols la major població de l'interior de València, és a més una ciutat amb un casc històric ple de replecs dignes d'admirar; i és també el bressol del millor vi valencià, eixe que hui no sols compta amb denominació d'origen, sinó que competix en els certàmens més prestigiosos; i és famosa per la seua fira de l'embotit... i per l'embotit en qualsevol època de l'any, encara que no hi haja fira; i és també...

Per a què intentar explicar-ho, millor disfruta de Requena de prop. El 2 de juny és la cita, encara que per a això cal inscriure's prèviament. És la nova aposta de Benestar Social després de l'èxit del recorregut pel riu Xúquer en el mes d'abril.

El preu inclou l'anada amb autobús, disfrutant del bell paisatge de la comarca de La Plana, les distintes visites per a disfrutar de l'entorn, la degustació d'embotits de primera qualitat, tot això regat pel vi amb denominació d'origen i el viatge de tornada... bo, en el de tornada el paisatge és això de menys: després de l'embotit i el vi el normal és aprofitar l'autobús per a donar una bona becadeta.

342-requena-2

 

21 Maig 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres