Opinió del Partit Popular sobre el ple del 25 de gener

Opinió del Partit Popular sobre el ple del 25 de gener

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Popular sobre el ple del 25 de gener, titulat “DESPRÉS DE MOLTS ANYS, NO HI HAURÀ CALDERES A PUÇOL”.

 

El Partit Popular critica que després de molts anys, l'Ajuntament de Puçol no organitze les Calderes de Sant Antoni.

Segons el PP, les desavinences mostrades pel govern socialista i esquerra de Puçol amb els col·laboradors del passat any, els ha portat a suprimir un acte tan entranyable i esperat pels veïns de Puçol com són les Calderes.

Per als populars, el govern de Puçol no mostra res de sensibilitat amb les tradicions de la població, prova d'això és que van donant girades perquè algú els traga avant alguns actes. Almenys tindrem la Benedicció dels animals perquè un grup "particular" de gent s'ha brindat a això, apunta Chimo Galcerá; tot això davant de la incapacitat del Regidor de Festes, Manuel Martínez Piñol, per a gestionar estos actes tan arrelats en el nostre poble.

Les desavinences vénen arran de les manifestacions abocades per la Regidora d'Hisenda, Lola Sánchez Parra (PSOE), en les que va assegurar que la Comissió Cultural Bou de Sant Antoni ja rebia més de 7.000 € d'ajuda per a les seues festes, el que és totalment fals, asseguren des de les files populars, els que recriminen els socialistes i esquerra que sempre hagen estat en contra de la recuperació del Bou de Sant Antoni, acte emmarcat dins d'estes festes tan populars.

En la sessió plenària del dia 25 de gener, el Partit Popular de Puçol va instar el govern municipal a augmentar l'assignació proposada pel PSOE i EU de 5.000 € per a ajuda humanitària a Haití.

Segons els populars, esta quantitat és irrisòria a causa de la magnitud de la catàstrofe. Per al portaveu popular, Mariano Sanchis, almenys uns 10.000 € seria allò que s'ha adequat, ja que Puçol compta amb quasi 20.000 habitants i això suposa uns 50 cèntims d'euro per habitant. Ens referim a l'ajuda d'emergència, ja que una altra cosa són els programes de Cooperació Internacional amb què l'ajuntament ja compta en el seu pressupost dins de la partida del 0'7 %.

Una opinió del Grup municipal del Partit Popular

080-partido_popular

01 Febrer 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres