Finalitza el curs del PCPI de Jardineria i ja està preparant-se el següent

Finalitza el curs del PCPI de Jardineria i ja està preparant-se el següent

Amb un balanç molt positiu per part del professorat, pares i alumnes, el Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) de Jardineria finalitza a mitjan juny el curs actual. El bon funcionament de l'experiència ha fet que ja s'haja obert el termini d'inscripció per al pròxim curs, que començarà al setembre.
 

Un grup de jóvens de 16 a 21 anys formen el PQPI de Jardineria que enguany ha rebut formació teòrica en l'Espai Social Martínez Coll i pràctica en el parc Ribelles.

Però el curs ha donat per a molt més, i en diverses ocasions han compartit treballs amb els socis d'ADIS (Associació de Discapacitats de Puçol) i junts han passat jornades senceres reforestant el Paratge Natural la Costera, com a part de la seua experimentació en viu amb la naturalesa.

"A més, hem acudit junts a les Olimpíades comarcals per a discapacitats, que enguany s'han celebrat a Albalat dels Sorells", explica la monitora Carolina Belenguer. "I hem apostat per altres activitats formatives, encara que no estiguen vinculades a la jardineria, com el taller d'animació amb plastilina impartit pel prestigiós director de cine valencià Pablo Llorens".

Experiències lúdiques que han servit per a enfortir l'interés d'estos jóvens alumnes per la seua formació ja que, recordem, són persones que no posseïxen el Graduat de Secundària i tenen alguna discapacitat.

L'Espai Social Martínez Coll (situat en el carrer La Costera, 9; telèfon 961 424 068) ja ha obert el termini de preinscripció per als interessats a pertànyer al PQPI que començarà al setembre. Els únics requisits: tindre entre 16 i 21 anys, no tindre Graduat d'ESO i tindre el certificat de discapacitat. Les places són limitades.

348-pcpi-2

 

27 Maig 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres