Els jóvens de Puçol es mobilitzen per a oferir un matí junts per Haití

Els jóvens de Puçol es mobilitzen per a oferir un matí junts per Haití

 

El dissabte 30 de gener, a partir de les 11 del matí, els jóvens de la població oferixen una lliçó de solidaritat a l'organitzar simultàniament distints actes: concerts musicals, meses informatives, barra solidària i, sobretot, ganes de col•laborar. “Matí junts per Haití” és, abans que res, una invitació a què tots participem.

 

La idea la va tindre l'Ampli, l'Agrupació de músics de rock de Puçol, els que després d'una reunió d'urgència van sol·licitar a l'ajuntament permisos i suport tècnic per a realitzar dos actuacions musicals simultànies: una en l'avinguda Font de Mora, enfront de Mercadona, i l'altra en la plaça 25 d'abril.

Amb el vistiplau concedit, quatre han sigut els grups que d'entrada han confirmat la seua actuació: Mox, Cromañones, Aspirantes i Infussió, encara que en l'últim moment hi haurà sorpreses, com sempre succeïx en estes causes solidàries.

Però l'exemple de l'Ampli ha calat fondo entre altres col·lectius de jóvens i durant el matí del dissabte 30 de gener no estaran sols.

Els primers a recolzar-los van ser el Centre júnior Apocalipsis, que es va oferir a muntar una mesa informativa i de recaptació de fons en l'avinguda Font de Mora, enfront de Consum. La mateixa proposta va oferir el Centre júnior Caminar, però junt amb el Mercat municipal.

Garantida la música, la informació i la recaptació, l'Agrupació de penyes va voler aportar el seu granit d'arena i va oferir la seua ajuda per a unes improvisades barres junt amb els escenaris: gens millor per a disfrutar de la música que una cervesa solidària bé fresqueta.

També la jove associació l'Andana ha confirmat la seua presència, tirant una mà en el que faça falta: amb les meses informatives, mantenint les cambres frigorífiques ben abastides de birra o inclús explicant als transeünts i curiosos per què es realitza tota la moguda.

I a menys de 48 hores de l'inici dels concerts els oferiments de col·lectius de jóvens continuen arribant, per la qual cosa és possible que tots aquells que deixen caure per qualsevol dels quatre punts es troben amb alguna novetat fora del programa. En tot cas, l'objectiu està complit: el dissabte 30, tots estem invitats a passar un matí junts per Haití.

El dissabte 30, tots junts per HaitíEl dissabte 30, tots junts per HaitíEl dissabte 30, tots junts per HaitíEl dissabte 30, tots junts per HaitíEl dissabte 30, tots junts per HaitíEl dissabte 30, tots junts per HaitíEl dissabte 30, tots junts per HaitíEl dissabte 30, tots junts per HaitíEl dissabte 30, tots junts per HaitíEl dissabte 30, tots junts per HaitíEl dissabte 30, tots junts per HaitíEl dissabte 30, tots junts per HaitíEl dissabte 30, tots junts per HaitíEl dissabte 30, tots junts per HaitíEl dissabte 30, tots junts per HaitíEl dissabte 30, tots junts per HaitíEl dissabte 30, tots junts per Haití

 

071-cartel_haiti-2

28 Gener 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres