Els retalladors de Puçol aconseguixen un nou èxit, esta vegada a Canadà i les illes Açores

Els retalladors de Puçol aconseguixen un nou èxit, esta vegada a Canadà i les illes Açores

Si l'any passat el grup de retalladors de Puçol, capitanejat per Ximo Esteve i amb els professionals Carlos Alonso, Majete, Glandu i el Yuno, van triomfar a Canadà, enguany ja són diversos els països que s'han interessat per disfrutar de la gran actuació del grup d'art espanyol, destacant Portugal, en concret els habitants de les illes Açores, lloc on l'afició al bou és una cosa increïble, igualada a la Comunitat Valenciana.
 

El passat 7 de maig este grup, amb la incorporació de Rober, va realitzar la seua primera actuació en una de les nou illes que formen les Açores, l'Illa Terceira en la ciutat d'Angra de Heroísmo (declarada Patrimoni de la Humanitat), deixant aclaparat el públic present. Va ser tan gran l'èxit, que prompte organitzacions i penyes de diferents illes van contactar amb el grup de retalladors, per a disfrutar del xou i conéixer l'art espanyol.

La pròxima cita la tenen en la paradisíaca illa de Sant Jordi on tenen la seua pròpia ramaderia de caps braves i la seua peculiar plaça de bous.

362-canada-2

 

Però entre estes dos actuacions no han descansat, també han tornat a anar a Toronto, a Canadà, amb la incorporació del retallador Chipu. Enguany han hagut de realitzar dos espectacles, a causa del gran interés dels canadencs. Després del nou èxit, ja els esperen per a l'any que ve.

Este tipus d'espectacle, que triomfa en diferents ciutats d'Espanya i en alguns països d'Amèrica Central, també està calant prou  en  diferents països amb un nivell cultural altíssim com Canadà i Estats Units.

Informa: Ximo Esteve


362-canada-5

 

03 Juny 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres