Centre Associat Servef Puçol - Preguntes frequents

Centre Associat Servef Puçol - Preguntes frequents

Preguntes freqüents:

Què necessite per a trobar ocupació?
És necessari tindre el teu currículum actualitzat, amb tot allò que acredite tant els títols relatius a la teua formació com la teua experiència laboral. D'esta forma podrem avisar-te d'aquelles ofertes que millor s'adapten al teu perfil. El fet de no tindre actualitzat el currículum pot fer-te perdre possibles ofertes de treball.

Puc actualitzar el meu currículum en el Centre Associat Servef?
Sí, però només actualitzar-lo. Per a inscriure't com a demandant d'ocupació hauràs de dirigir-te a l'oficina de Meliana situada en la C/ Glories Valencianes, 6.

Puc actualitzar el meu currículum qualsevol dia en horari d'oficina?
No. Per a realitzar l'entrevista destinada a l'actualització del currículum has de fer-ho amb cita prèvia. La cita prèvia l'has de sol·licitar en l'oficina de Puçol, d'esta forma se et proporcionarà un dia i hora determinats.

Quins documents he d'aportar per a actualitzar el meu currículum?
Necessitem que aportacions necessàriament la teua DNI o NIE, la cartilla de la Seguretat Social i tots els documents oficials relatius a títols de formació, experiència laboral, permís de conduir o certificats de minusvalidesa. Recorda que necessitem els títols oficials, en cas contrari no podrem acreditar res.

On puc consultar les ofertes d'ocupació?
Les ofertes d'ocupació es publiquen setmanalment en el tauler d'anuncis del Centre Associat Servef. Si tingueres interés en alguna d'elles hauràs de presentar-te en l'oficina perquè comprovem si complixes amb el perfil que l'empresa busca i arreplegar la carta de presentació per a realitzar l'entrevista pertinent.

Si sóc estranger, on puc sol·licitar ocupació?
Si ets estranger hauràs de sol·licitar prèviament el teu permís de treball en la Direcció General d'Immigració del Ministeri de Treball, i a partir d'ací, ja podràs inscriure't com a demandant d'ocupació en la nostra oficina.

On puc realitzar la renovació del Document d'Alta i Renovació de la Demanda (DARDE)?
El DARDE el pots renovar a través d'Internet, si no estàs cobrant prestació, inserint el codi personal que en ell figura a través de l'adreça següent: www.servef.es. Si estàs cobrant la prestació per desocupació has de renovar-lo en l'oficina en el dia fixat.

Què ocorre si no renove la demanda en la data assenyalada?
En este cas hauràs d'acreditar un document que justifique el motiu. Si no ho acredites podràs perdre la prestació durant un mes o se et prohibirà donar-te d'alta com a demandant d'ocupació en el termini d'un mes.

Si estic de vacacions a Puçol i he de renovar el DARDE, puc fer-ho des de l'oficina local?
Per descomptat. Si la data de renovació del DARDE i les teues vacacions coincidixen, pots realitzar la revisió des de la nostra oficina.

Puc sol·licitar en l'Espai Social Martínez Coll la prestació per desocupació?
No. Ací únicament proporcionem informació i resolem dubtes sobre prestacions per desocupació, però per a sol·licitar-la has d'acudir a Meliana.

On em puc informar o inscriure sobre els cursos de formació que oferta el Servef?
En l'oficina local t'informarem sense compromís dels cursos de formació que oferta el Servef. També realitzem la inscripció en aquells cursos que siguen del teu interés.

Quan solen eixir els cursos de formació?
Els cursos de formació que oferta el Servef solen començar en el mes de març.

Sóc empresari i vull publicar una oferta en el Servef perquè em busque candidats, què he de fer?
Pots fer-ho de la forma que estimes més convenient. Ben pots acostar-te a l'Espai Social Martínez Col

quepaso portada 1

Altres