L’escola de pares inaugura l’any entre rialles

L’escola de pares inaugura l’any entre rialles

El pròxim dimarts 26 de gener, a les 18h tindrem un taller de risoteràpia a l’Institut d’Ensenyament Secundari de Puçol. El taller forma part de l’escola de pares que funciona des del curs passat i que organitzen conjuntament les AMPA dels col•legis La milotxa, Lluis Vives, Jaume I, Bisbe Hervàs, Virgen al Pie de la Cruz i del propi Institut.

 

La xarrada taller, financiada per Caixa Popular, la imparteix Pilar Seguí, una terapeuta de creixement personal que vé amb un objectiu: "el més important és que la gent vinga a disfrutar, a entendre que tots som iguals i que, a través de la rialla, vegem el món millor i, per tant, el fem millor".

Poder riure i saber riure és molt important per al dia a dia de pares que moltes vegades estan sobrecarregats d'obligacions i preocupacions que repercuteixen en els fills. Riure amb els fills també forma part de l'educació que els transmetem i sobretot, de bons moments per a compartir.

Amb esta segona xarrada del curs inaugurem també la ludoteca. La regidora d'Educació, Estrella Carcasona, assumeix l'organització d'esta activitat paral·lela, conscient de la importància de tindre amb qui deixar els fills durant un parell d'hores.

Els pares interessats en acudir a l'escola poden inscriure els fills perquè siguen atesos per monitors especialitzats durant la realització del taller. Després, tots junts cap a casa, sabent alguna cosa més. Almenys eixa és la intenció.

Informa: Imma Juan

 

20 Gener 2010
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres