El divendres 28 es presenten oficialment els festers 2009

El divendres 28 es presenten oficialment els festers 2009

La presentació dels festers i festeres de 2009 és un dels actes més emblemàtics i, per què no dir-ho, socials de les Festes de Puçol. Vint joves, deu parelles, i moltes il·lusions juntes que ara es disposen a gaudir les Festes. L'acte, que es celebra en la Plaça del País Valencià, després de la Romeria al Cabeçol, obri les Festes Populars i Patronals.

José Sanchis i Belén Moreno, Adrián Ibáñez i Lorena Ruiz, Frasky García i Arantxa Candelas, Iván Ballester i Jessica Alcàsser, Jesús Castelló i Raquel Maqueda, Javier Ruix i Irene Esteve, José Luis Civera i María Barcena, Aarón Ribelles i María Baeza, Juan Manuel Lozano i Alba Martínez, Juan Carlos Toledo i Elena Ferrer pujaran avui a l'escenari vestits de gal·la on seran presentats i oficialitzats públicament com els festers i festeres de 2009 .

Els presentadors d'enguany són María José Toledo, germana d'un fester, i Juan Ribelles. "Enguany, hi haurà sorpreses, un muntatge fotogràfic amb les imatges més significatives i curioses de l'any i, com ve sent habitual, algun homenatge a alguna persona especial que ha col·laborat en l'organització de les festes", diu Irene Esteve, festera de 2009. A més, afegeix Arantxa Candelas, també festera, "esperem que la gent responga, que vinga i ens conega perquè a partir d'eixa nit, comencen a gaudir al màxim de les festes".

Després de la presentació, a l'igual que l'any passat, hi haurà una disco mòbil per a no perdre temps de diversió.

Festes a Puçol és igual a diversió, tradició, gastronomia, esport, cultura, religió, bous, costums, pólvora, història, música, color, traca, paelles...Tots aquests condiments han estat preparats pels autèntics protagonistes de la Festes: els festers i festeres de 2009. I el punt d'arrencada és precisament la presentació.

27 Agost 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres