Esport i diversió en festes: futbol, tennis, frontenis i ara també pádel

Esport i diversió en festes: futbol, tennis, frontenis i ara també pádel

Els campionats esportius de Puçol en festes són un clàssic dins del mapa d'activitats lúdiques, esportives i culturals que se celebren el Puçol durant l'última setmana del mes d'agost i la primera de setembre. El lliurament de premis servirà, a més, per a inaugurar les noves pistes de pádel.

El dissabte 29 comença la lliga de futbol i l'U.D. Puçol ho fa a Catarroja, a les 19 hores. Al mateix temps, l'equip juvenil juga el torneig de festes contra el Llevant. Serà en el camp municipal José Claramunt i amb aquest torneig comença una setmana marcada per les competicions esportives.

El diumenge 30, es desenvoluparà al carrer Castelló, el Trofeu de Festes de Galotxa, que enguany celebra la seua tercera edició. A més, el 3 de setembre es celebraran les respectives finals de tennis i frontenis que tindran lloc al Poliesportiu Municipal.

El lliurament de premis d'aquests tornejos es realitzarà el mateix dijous 3 de setembre, a les 19:30 hores al Poliesportiu Municipal, concretament en les noves pistes de pádel, que han començat la seua marxa durant l'última setmana d'agost, gràcies a la inversió realitzada a través del Fons Estatal d'Inversió Local, en un acte que servirà per a inaugurar oficialment aquestes tres pistes que ja tenen completat gran part del seu horari per a les primeres setmanes.

El diumenge 6 de setembre serà la final de petanca i el mateix dia, a les dotze del matí, també es celebrarà la final del Trofeu de Festes de Billar a tres bandes en el local del Club de Billar Sindicat Agrícola.

El bàsquet també té la seua cita en festes amb un partit únic en el qual es disputarà el Trofeu de Festes entre el Club Bàsquet Puçol i un equip convidat.

Finalment, enguany s'ha organitzat la cinquena edició del trofeu aleví de Futbol 7 que es desenvolupa durant les Festes de setembre de Puçol. El torneig, organitzat per la Falla Hostalets, conta amb la participació dels següents equips: València C.F., Llevant U.D., Vila-real C.F., U.D. Puçol, Meliana C.F., E.M.F.U. L'Alcudia, Torrent C.D.T. i La Creu.

25 Agost 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres