El dilluns 24 d'agost, a les 13 hores, es celebra el ple per a assignar les delegacions municipals

El dilluns 24 d'agost, a les 13 hores, es celebra el ple per a assignar les delegacions municipals

El dilluns 24 d'agost, a les 13 hores, es celebra el primer ple de la nova corporació municipal, en el qual es nomenaran les diferents delegacions i sous de cadascun dels regidors, així com els representants del ple en els òrgans supramunicipals.

En la junta de portaveus del passat 17 d'agost, el nou equip de govern va proposar la celebració del ple per a establir les delegacions com més prompte millor, després de consultar tots els partits polítics el calendari (PSOE, Acord d'Esquerres, Pavalur i Partit Popular) es va acordar que el dilluns 24 al migdia sería la millor hora.

El dimarts 18 es va publicar l'ordre del dia del ple en la web municipal (www.puçol.es) i el dimecres es va realitzar el bàndol corresponent per la població, anunciant la celebració de l'esdeveniment.

"Per això sorprèn que el dijous 20 ens trobem en diferents mitjans de comunicació una notícia del Partit Popular reclamant que es celebre el citat ple", assenyala Juan Manuel Busto, regidor de Comunicació. "Mala memòria o és que encara l'anterior alcalde, senyor Sanchis, no ha assumit la moció de censura que li vam presentar?".

En la seua queixa, el Partit Popular també insisteix que els polítics han de rebaixar-se un 20% el sou, una mesura que en el seu moment va ser plantejat pels partits llavors en l'oposició (PSOE i Acord d'Esquerres) de cara al pressupost d'enguany, "però que no va ser acceptat per Mariano Sanchis, ja que ell l'única cosa que defensava era que calia tirar als assessors, mentre que nosaltres apostàvem per una reducció del 20% a tots els regidors i assessors per a així mantenir tots els llocs de treball", finalitza Busto.

Mentre els nous regidors van rebent informes de cada departament sobre els treballs en marxa, de les factures pendents, dels projectes compromesos, l'equip de govern treballa també en establir una llista de prioritats i, paral·lelament, prenen les últimes decisions de cara a les festes populars i patronals, que s'inicien el diumenge 23 amb la romeria al Cabeçol.

"Més enllà que aquest tema es va tractar en la junta de portaveus dilluns passat, en la qual fins i tot el Partit Popular es va queixar de realitzar el ple tan prompte perquè un dels seus regidors està fora, de vacances", assenyala l'alcalde, José Vicente Martí, "el que no és seriós és queixar-se de tenir paralitzat l'ajuntament quan estem treballant simultàniament en tots els departaments i el ple ha estat convocat tot just tres setmanes després de prendre possessió. Pensem que cal ser un poc més respectuosos amb tots i deixar treballar. És a açò al que anomenen oposició constructiva?".

19 Agost 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres