El Col·lectiu de Dones de Puçol viatja a la Selva Negra

El Col·lectiu de Dones de Puçol viatja a la Selva Negra

El Col·lectiu de Dones de Puçol va realitzar el seu últim viatge d'este curs 2008/2009 el passat mes de juny. Des del diumenge 12, fins al Dissabte 18, les associades, els seus marits i tot aquell que volguera apuntar-se, van poder disfrutar d'un viatge a la Selva Negra, a Alemanya, un paisatge típic alemany en què van conéixer els costums i tradicions dels seus habitants.

Una trentena de persones aproximadament van participar en el viatge organitzat pel Col·lectiu de Dones de Puçol el passat mes de juliol  en què van passar 7 dies fora de la nostra població, disfrutant d'uns paisatges difícils de trobar ací.

Rosa Fernández, presidenta  del Col·lectiu, afirma que "s'ha realitzat un gran esforç des de la junta per a organitzar el viatge perquè resulte com va ser programat". A més, afegeix"Hem organitzat un viatge obert a tota la població, compartint associades i no, el pressupost del viatge". I és que no han acudit només dones, també els seus marits i en alguns casos, amics que no pertanyien a l'associació, però que tenien ganes de viatjar a un preu assequible.

Ha sigut una setmana en què els viatgers han disfrutat d'una pensió completa, d'excursions diàries amb guies natius alemanys (que parlaven en espanyol), i sobretot, han disfrutat d'una organització excel·lent, que és el que més ha agradat a tots els que es van apuntar al viatge.

Des que van eixir de València, han pogut visitar les ciutats de Friburg, on van menjar en el restaurant més vell de la ciutat, el llac Titisee, la selva dels "Hotzis", o una de les majors atraccions turístiques de la Selva Negra, les Cascades del Rhin.

Un viatge que, com conclou la presidenta del Col·lectiu: "Per a repetir".

Informa: Aitor Caballer

17 Agost 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres