Els becaris treballen en l'Ajuntament a bon ritme

Els becaris treballen en l'Ajuntament a bon ritme

Dinou jóvens de Puçol, estudiants tots ells, estan disfrutant d'unes beques que ha concedit la Diputació Provincial de València per a inserir-se i tindre una presa de contacte en el mercat laboral. Els becaris de l'Ajuntament de Puçol estan repartits pels departaments segons necessitats específiques i estaran treballant un, dos i fins a tres mesos.
José Alonso Catalá és estudiant de Comunicació Audiovisual en la Universitat Jaume I de Castelló. Treballa des de fa un mes en el Departament de Comunicació en tasques de disseny gràfic. Alonso "destaca el bon ambient que existeix entre els companys de treball i en el departament. És un programa d'inserció laboral on estem aprenent aspectes relacionats amb la carrera que estudiem i que a més ens serveix per a posar en pràctica conceptes treballats a la Facultat".
Jessica Rios Carrera té 23 anys i estudia el seu últim any de Psicologia, en la Universitat de València. Treballa com a becària en el Departament de Festes de l'Ajuntament "organitzant les imminents festes de setembre i intentant que estiguen tots els caps lligats". I afegeix: "És interessant aprendre el funcionament intern de l'Ajuntament, saber com es treballa, com funciona". Li queda un any per a ser Psicòloga i espera, que en la seua vida laboral i professional, estar envoltada de menors en situació de risc. Jessica Rios ja havia treballat a l'Ajuntament en el mateix Departament, de juny del 2008 fins a abril del 2009.
16 Agost 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres