22 d'agost, Bateig de Busseig extra

22 d'agost, Bateig de Busseig extra

Valenciana d'esport i salut, empresa que gestiona el servei de salvament i socorrisme de la platja de Puçol i l'Ajuntament de Puçol, han preparat un nou baptisme de busseig que tindrà lloc el pròxim 22 d'agost a la platja de la nostra població a las 11'30 del matí.

Ha sigut una proposta generada per part del gerent de l'empresa adjudicatària i dels socorristas de Puçol, Sergio Català, i el nou equip de govern, després de l'èxit generat per l'anterior edició del baptisme de busseig, per això, allò de "extra". Un regal per a tots aquells amants de la naturalesa marina.

El dia 22 és l'elegit per a realitzar este nou bateig al què es pot apuntar tot el que vullga, i és que, com diu Sergio Català, "És una activitat molt bonica, que agrada a tot el món".

Es realitza una primera part, d'aproximadament mitja hora, en la que s'intenta transmetre els coneixements teòrics sobre el material de busseig i la seua aplicació: botelles d'oxigen, ulleres... Posteriorment, es passa a l'activitat pràctica de busseig, que consisteix a realitzar una immersió per persona, amb un instructor de busseig, aproximadament de mitja hora, per les escolleres de la platja.

La intenció de l'equip de govern, així com la de Sergio, realitzant activitats com esta, és la d'incrementar les ofertes de la platja de Puçol, perquè siga molt més atractiva no sols als nostres veïns, sinó també a gent que ve de fora.

José Vicente Martí, alcalde de Puçol, declara "Este baptisme extra ve a causa de la gran acollida que han tingut els anteriors, i gràcies a l'oferta altruista del gerent de l'empresa, Sergio Català. Açò suposarà que un grup més de persones puguen experimentar les sensacions que suposa estar immersos durant més de mitja hora davall l'aigua i disfrutant del fons marí de la nostra platja".

Les places del baptisme de busseig solen cobrir-se, així que tot aquell que vullga  disfrutar d'esta experiència, ha de donar-se pressa i cridar a qualsevol dels telèfons següents: Manuel, 699 837 966, o Sergio, 652 652 874.

Informa: Aitor Caballer

12 Agost 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres