El llibre de festes ja està al carrer

El llibre de festes ja està al carrer

Els Festers de la Verge al Peu de la Creu ja estan repartint els llibres de festes pels carrers de la nostra població des que, el passat 31 de juliol, es realitzarà a l'Espai Social la Barraca la presentació del llibre de festes. El llibre, que porta un original disseny de portada, va acompanyat del dvd “Sis histories mes una”, que conta la història dels cines de la nostra població.

Com ve sent habitual per aquestes dates, els habitants de Puçol ja volen conéixer les activitats que durant l'any han anat preparant els festers en conjunt amb l'ajuntament, unes activitats que, a pesar de ser any de crisi, es van a realitzar com tots els anys.

Des de fa un parell de setmanes aproximadament, podem trobar els Festers de la Verge al Peu de la Creu pels carrers de la nostra població, repartint el llibre de les festes populars i patronals, en el que trobarem tota la programació d'actes, entre els que enguany trobem el torneig de parxís, un concert del Centre Musical Santa Cecília o l'actuació d'Andy i Lucas, entre altres.

Irene Esteve, una de les festeres per a este 2009 assenyala que "La gent està col·laborant més del que esperàvem, perquè pensàvem que en enguany amb crisi seria menor". A més, afegeix, "Eixim tots junts a repartir el llibre, i això, també crea festa".

I és que amb el llibre, els festers sempre demanen la voluntat a canvi d'aquest, un llibre realitzat en conjunt amb el Departament de Comunicació, i que els serveix per a acabar de finançar les festes que intenten que siguen per a tota la població.

A més, enguany ve acompanyat per un dvd, com en anys anteriors, encara que no té res a veure amb els ja repartits. Un documental realitzat en conjunt per L. Milla, de l'EMTV Puçol, i Ramón  Sánchez, antic proyeccionista dels cines del poble, en el que, a través de la seua visió i de la d'altres dels treballadors dels cines, es mostra una història que pareixia estar apagant-se: la dels cines del nostre poble.

Informa: Aitor Caballer

11 Agost 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres