Programació dels cursos d'informàtica a Puçol: Internet i recerca d'ocupació a l'estiu

Programació dels cursos d'informàtica a Puçol: Internet i recerca d'ocupació a l'estiu

A l'agost, el Centre Martínez Coll romandrà obert per vacacions per a albergar diversos cursos d'informàtica, a més d'un curs per a buscar ocupació per Internet. Durant els mesos de setembre i octubre, esta iniciativa es desenvoluparà al primer pis de la Casa de la Cultura de Puçol. Estos cursos estan finançats pel SERVEF.

Dolores Sánchez Parra, regidora d'Ocupació, assenyala que "la iniciativa és positiva perquè tot el que siga formació és important, i més si té a vore amb les noves tecnologies, que són fonamentals en la nostra societat".

L'UBI és un curs d'Usuari Bàsic d'Internet. Este curs és de nivell bàsic d'internauta i pretén familiaritzar els usuaris amb les noves tecnologies i els seus usos més freqüents: enviar un correu, buscar informació, fer gestions amb les distintes administracions i, sobretot, trobar la seua utilitat per a resoldre qüestions de la vida diària. Este programa comptarà amb sis edicions de dotze hores cada un. Més informació i horaris, punxar en l'enllaç inferior.

L'UMI és el curs d'Usuari Mig d'Internet, que tindrà dos edicions de 30 hores cada una. Este curs està dissenyat per als que tenen un coneixement inicial de l'ús d'Internet i volen continuar aprofundint i aprenent per a traure més partit a la tecnologia. Crear blogs, utilitzar la veu IP per a estalviar en la factura telefònica, són algunes de les pràctiques que es desenvoluparan en este curs.

Finalment, un altre dels cursos finançats pel SERVEF que s'impartiran és el de Recerca d'Ocupació per Internet. Este curs, de navegació lliure, comptarà amb el suport d'un expert a la reprop d'ocupació per Internet.

A més, els usuaris que ho necessiten podran navegar lliurement per Internet de 10 a 11 del matí en el Centre Martínez Coll, del 10 al 31 d'agost i en la Casa de la Cultura de l'11 de setembre al 30 d'octubre perquè com assenyala Sánchez Parra, "no tot el món té accés a Internet en les seues cases i pretenem satisfer una necessitat i donar un servici", conclou.

Descarrega ací el fullet dels cursos.

10 Agost 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres