Festa Viva Puçol 2009

Festa Viva Puçol 2009

En esta secció trobaràs tota la informació sobre les Festes Populars i Patronals Puçol 2009, que se celebraran del 23 d'agost, la Romeria al Cabeçol és l'arrancada les festes, fins al 9 de setembre, amb la solemne processó i el “Concert de cine” com a epíleg.

El Trofeu de Festes de futbol que organitza la UD Puçol es disputarà finalment el dia 29 a partir de les 19.30 en l'Estadi José Claramunt de Puçol entre els equips juvenils de l'UD Puçol i el Llevant UD. Abans, i com a novetat, s'inclou un campionat popular de parxís, amb sopar inclòs.

L'endemà, tindrà lloc un "Concurs d'Enganxalls" de cavalls en l'antic camp de futbol. Eixe mateix dia, a les cinc de la vesprada, tindrà lloc el Tercer Trofeu de Festes de Galotxa en el carrer Castelló. I a la nit, en la plaça del País València, els playbacks en què participen les distintes associacions i penyes de la localitat.

El dimarts 1 i el dimecres 2 l'Ajuntament oferirà un dinar per als majors en el Restaurant Bar Puçol. La nit del dimecres, el guanyador del concurs Operación Triunfo, Vicente Seguí, protagonitzarà un espectacle de varietats.

El dijous 3, se celebrarà la "Sopar solidari" a benefici de Cáritas. I a les 00.00 h., es donarà pas a la "Gran nit d'albaes". El divendres serà el torn per als atletes, infantils i adults, en la ja clàssica "Volta a peu" que organitza el Club d'Atletisme. A la nit, cavalcada, nit de disfresses. El dissabte 5, la tradicional nit de paelles, que estarà amenitzada per l'orquestra "Primera Plana".

El diumenge 6, se celebrarà la colorida "Entrà de la murta", amb els festers i festeres a cavall, acompanyats pel grup "Tabals i Dolçaines" de Puçol i per la Banda de Música Santa Cecília de Puçol. A la nit, el "Correfoc dels dimonis de la diabòlica" desfilarà pel carrer Sant Joan.

El dia 7 de setembre és el dia de bous per excel·lència d'este poble taurí on els hi haja, que s'inaugura amb un tancament matinal i se celebra després d'una espectacular i colorida "baixada de caixons", que dóna pas a l'amollada de bous pels carrers del centre històric.

El dimarts 8 a les 18 hores, se celebra la "Ofrena de flors". Després, la solemne processó amb la imatge del Verge al Peu de la Creu. I a les 23.30, Andy i Lucas en concert. I el dia 9, conclouen les festes amb "Un concert de cine" al càrrec del Centre Musical Instructiu santa Cecília de Puçol.

Ací tens llest per a descarregar el Llibre de Festes en PDF, així com tota la informació sobre les inscripcions per als actes i diversos cartells anunciadors dels esdeveniments més destacats.

Programació d'actes

Bases i inscripcions per als actes

Records de la festa

Trofeu Futbol 7 aleví Falla Hostalets

Trofeu Festes Futbol

09 Agost 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres