Baptisme de busseig, la sensació de ser peix per una estona

Baptisme de busseig, la sensació de ser peix per una estona

Per culpa del mal temps no es va poder celebrar el dia 25 de juliol, el primer baptisme de busseig programat per a enguany en la platja de Puçol. No obstant, dissabte passat 1 d'agost, deu jóvens de la nostra localitat es van submergir en l'aigua amb una botella d'oxigen a les seues esquenes.

A aquest acte se'l denomina baptisme de busseig, ja que constituïx la primera vegada en què una persona debuta com a submarinista. Després d'una xarrada teòrica i una explicació detallada de l'equipatge i del funcionament dels dispositius necessaris per a practicar el submarinisme, es va procedir al "baptisme".

Cada nou submarinista portava un instructor com a acompanyant, per motius de seguretat i de guia davall l'aigua. Una vegada submergits, l'experiència relatada per tots els participants va ser unànime. "L'experiència ha sigut fantàstica", relatava un dels participants. "Es respira perfectament davall l'aigua i es pot vore tota la fauna i la vegetació marina", deia un. "És com un altre món, un món, submergit", deia un altre. "És com ser peix per un estona", va dir algú. Doncs això.

07 Agost 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres