Ja estan repartides les noves delegacions

Ja estan repartides les noves delegacions

Després del nomenament de José Vicente Martí com a nou alcalde de Puçol, una de les seues primeres funcions ha sigut la de distribuir les diferents regidories a cadascú'n dels edils que conformen el nou equip de govern. PSPV-PSOE, Acord d'Esquerres i PAVALUR, portaran endavant el poble de Puçol durant els pròxims dos anys.

El repartiment de les regidories queda de la manera següent:

PSPV-PSOE:

Mª Dolores Sánchez Parra: Hisenda, Administració i Règim Intern, Recursos Humans, Patrimoni, Promoció econòmica i ocupació, Cultura.

Manuel Martínez Piñol: Activitats festives i espectacles taurins, Agermanaments, Participació ciutadana, Esports, Protecció Civil.

Mª Inmaculada Arcos Muñoz: Enllumenat públic, Turisme, Relacions amb la platja, Aigües Potables, Clavegueram.

Mª Ascensión Conesa Sanchis: Agricultura i Infraestructures agràries, Ramaderia, Promoció Lingüística, Sanitat, Consum, Mercats.

Ángel Sánchez Gómez: Neteja viària, Obres i servicis, Seguretat ciutadana, Tràfic i transport urbà, Tramitació i sanció de les infraccions en matèria de tràfic, Tramitació de les infraccions a altres normes d'àmbit sectorial, Tramitació de les infraccions a Ordenances municipals.

Acord d'Esquerres: 

Juan Manuel Busto Díaz: Urbanisme, Vivenda, Revitalització del casc antic, Obres públiques i infraestructures, Comunicació, Joventut.

Estrella Carcassona Lucena: Serveis Socials, Tercera Edat i CEAM, Àrea de la Dona, Escoles Taller, Educació.

Enrique Donate Lázaro: Medi Ambient, Contractació, Parcs i Jardins, Residus sòlids urbans, Paratge Natural La Costera, Abocaments.

PAVALUR:

Ignacio Díaz Díaz: Relacions amb les urbanitzacions.

José Vicente Martí serà, com nou alcalde de Puçol, l'encarregat de coordinar les diferents àrees de l'ajuntament fins a les pròximes eleccions en 2011.

06 Agost 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres