Finalitza la vuitena edició del curs de DJ’s

Finalitza la vuitena edició del curs de DJ’s

Després de quatre sessions de dos hores cadascuna, el dimarts 28 de juliol es posava fi a esta nova edició del curs de DJ’s amb la entrega de diplomes a tots els alumnes per part del professor que els ha ensenyat els secrets de punxar, José Miret.

Des de les 20 fins les 22 hores, durant una setmana, uns dotze alumnes aproximadament, han estat acudint a l'Espai Social la Barraca per a conèixer lo que és un taula de so, aprendre a fer mescles...En el cas de no saber-ho, ja que hi havia alguns que tenien idea de punxar i el que volien era millorar, com es el cas de Ramón Mesas, que "Volia aprendre més, saber com utilitzar allò que jo ja sabia..."

Amb un curs d'aquestos no arribes directament a punxar en les millors discoteques, però si que "Agafes les nocions bàsiques per a poder aprendre més endavant, i poder arribar a ser un bon DJ" comenta José Miret, professor del curs. I continua, "No sols he donat les classes jo, hem rebut a DJ's com Javi López o J. Demasiado, que han fet als alumnes grans demostracions".

Aquest és l'octau any consecutiu que Miret i el departament de joventut organitzen este curs. Un curs que ha tingut una duració de 8 hores, i que per tan sols 30 euros, han aprés a fer mescles en la taula de so i han conegut com treballar en vinilos. I és que com diu un dels alumnes, "sempre està bé aprendre alguna cosa més".

Informa: Aitor Caballer

05 Agost 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres