AMICS també  en estiu

AMICS també en estiu

Durant tot el mes de juliol, el Centre Martinez Coll i el Poliesportiu Municipal han acollit l’escola d’estiu que un any més organitza l’Associació de discapacitats de Puçol, ADIS, enguany junt a PHI educacional. Els menuts han acudit cada matí al tatami 1 del poliesportiu, els majors, al Espai Social.

Una vuitena de xiquets han estat acudint durant tot el mes de juliol al Poliesportiu Municipal on Toni, Mª José, Nuria i Cristina han estat al seu costat preparant-los activitats  principalment, per a que no deixen de ser feliços. Cant, jocs, pintures, activitats de motricitat, coses tàctils...

"Des del 23 de juny els xiquets no tenen escola, i no és bo que estiguen a casa fins setembre, quan comencen de nou" comenta Mª José Mateu, presidenta d'ADIS. "Des d'ací pretenem que els menuts continuen amb els seus habits, a més de donar hores de respir als familiars".

Tots els matins a les 9'30, els pares deixaven els menuts al poliesportiu on els rebien els monitors: Toni, el coordinador de PHI educacional, Mª José, de ADIS, i dos voluntàries socials, Nuria i Cristina, estudiants de psicologia.

"Els xiquets són encantadors. Estan plens d'amor i d'afecte" ens diu Nuria, i continua:"estic més agust del que m'esperava, molt contenta".

Però no han estat tot el mes tancats al tatami. Des de les 11'30 del mati, han creuat el poliesportiu per a refrescar-se en la Piscina Municipal, on estaven fins les 13'30 hores, quan els seus pares tornaven a per ells.

Per altra banda, els majors, cada matí han tingut la seua cita als jardins de la platja de Puçol, i després, una volta finalitzada la seua feina, tornen al Martinez Coll, on els monitors els esperaben per a fer tallers amb fusta, flors manuals...

Així també, dos dels alumnes d'ADIS del grup de majors, Rafa i Juan Carlos, han estat al col·legi la Milotxa fent funcions de conserges. Els dos han estat molt agust, de fet,Cecilia Guillén, la coordinadora de l'Escola d'Estiu Infantil declarava: "S'han integrat com a membres del grup de monitors. Estem molt contents amb ells i amb el treball que estan realitzant".

Informa: Aitor Caballer

04 Agost 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres