Concurs de Parxís, una altra novetat de les festes

Concurs de Parxís, una altra novetat de les festes

Una de les novetats de les festes patronals i populars de l'edició de 2009 és el concurs de parxís que se celebrarà el dissabte 29 d'agost. A l'octubre es va fer la primera edició amb 64 participants, és a dir, 32 parelles.

Donat l'èxit de la primera edició, s'ha inclòs en el programa de festes este particular concurs. I no és un torneig qualsevol, altra de les novetats és el cridaner preu: 500€ per a la parella guanyadora i 200€ per a la que quede segona. A més a més, hi haurà regals per a tots els participants.

Mundoparchis.com, que és la primera web de tornejos de parxís, Cases i Mes, Euronics Casa Fernández, Naturhouse Puçol i MAPFRE Camines són les entitats col·laboradores en este concurs lúdic, esportiu, en el que hi haurà regals per als participants.

Francisco José Sanchis, un dels patrocinadors i organitzadors, diu que "este concurs no deixa de ser una forma d'haver organitzat un dia de festa dins de la programació festiva". La final se celebrarà amb una pantalla gegant en què el públic assistent podrà vore el desenrotllament de la partida.

El preu per parella per a concursar és de 5 euros, però: "Volem, des de l'organització, recalcar que aquestos 2'5 euros per persona són per al sopar parxisero que es farà durant el torneig, no per als premis, ya que estos provenen dels patrocinadors" aclara Francisco Sanchis, "Ah, i que no se'ls oblide portar l'entrepà" finalitza.

Cartell II Campionat Professional Parxís Puçol

Inscripcions per al Campionat

Bases de participació del Campionat

03 Agost 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres