El Projecte Pamer arriba a Puçol

El Projecte Pamer arriba a Puçol

Cinc treballadors tindran treball a l'agost i setembre en l'Espai Natural de La Costera de Puçol. La subvenció del Servef, que ascendeix als 14.600 €, serveix per a protegir i millorar les zones forestals de la localitat, que en principi, s'iniciaran el 3 d'agost.

El Projecte Pamer, el Programa d'Ajudes a Actuacions Mediambientals,  ofereix continuïtat al Pla d'Ocupació Local, que té prop de 40 programes d'actuació i tracta d'aprofitar els recursos i les ajudes en forma de subvencions que arriben al consistori municipal  des de les distintes institucions públiques, provincials, autonòmiques i estatals.

Juan Enrique Claramunt, regidor d'Urbanisme, puntualitza que "des de l'Ajuntament estem complint els objectius d'aprofitar al màxim els recursos que posa al nostre abast la Conselleria per a crear el màxim nombre de llocs de treball al mateix temps que tractem de conservar el medi ambient"

L'objectiu és fomentar la conservació del medi ambient i mantindre les zones verdes en perfecte estat, en el cas concret de Puçol, l'actuació es centrarà en la zona de La Costera. "La finalitat -matisa Daniel Sebastiá, tècnic de Promoció Econòmica- és realitzar tasques de protecció en zona forestal". El manteniment forestal, el manteniment de sendes i camins, la poda d'arbres i el desbrossament selectiu de matoll constituïxen el treball que s'engloba en este programa.

El Pamer, a través del Pla d'Ocupació Local, tracta de crear ocupació, pal·liar la desocupació i a més té una intrínseca labor mediambiental.

20 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres