Els festers casats de 2009 estrenen web

Els festers casats de 2009 estrenen web

Internet està cobrant cada vegada més importància en les nostres vides. Conscients d’aquest fet, els Festers casats de 2009, han creat una web a través de la que ens donen a conèixer els motius que els portaren a fer  la festa i ens mostren orgullosos imatges i vídeos de tot el que han anat realitzant al llarg de l’any.

Nou matrimonis són els que enguany realitzen la festa de casats a la Verge al Peu de la Creu i orgullosos d'aquest fet, i no volent quedar-se enrere en noves tecnologies, han construït una web en la que ensenyen al poble les imatges dels actes als que estan acudint al llarg de l'any, vídeos del moments més divertits...A més a més, trobem a la web un apartat de noticies en les que ens mantenen al dia de les publicacions en premsa sobre els temes de festes, i sobre els que podrem debatre en el fòrum web que han obert per a l'ocasió.

No s'obliden de presentar-se a ells mateixa, i a la pàgina principal podem rememorar part de l'emotiu discurs que van llegir a la presentació d'hivern, en la que declaren els motius pels quals van decidir convertir-se en festers casats. Tot això seguit de la llista dels noms dels matrimonis, així com dels Festers de la tercera edat, als qui fan una menció especial.

És una web molt completa, en la que també trobem un apartat amb una direcció de correu per cada parella, per a contactar directament amb ells, així com un espai per a deixar missatges directament a la pàgina.

No s'obliden del seu poble, i en una de les pestanyes que ens porten als diferents menús, podem accedir a una completa informació de Puçol, per a totes aquelles persones que mai s'hagen apropat a la nostra població.

http://festerscasats09.esp.st

http://www.festerscasats09.comuf.com

Informa:Aitor Caballer

14 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres