208 menuts plenen l’Escola d’Estiu Infantil

208 menuts plenen l’Escola d’Estiu Infantil

L’escola la Milotxa no tanca les seues portes durant el mes de juliol, i és que ha sigut ocupada per la gran quantitat de xiquets que s’han apuntat a l’Escola d’Estiu per a gaudir de totes les activitats que s’han organitzat des del grup de professionals que porten endavant aquesta tasca.

Fins el 28 de juny, els menuts de la població d'entre tres i cinc anys que s'hagen apuntat prèviament, estaran cada mati a l'escola la Milotxa que ha sigut substituïda per l'Escola d'Estiu infantil: creativitat, diversió i molta harmonia, és la definició que ens donen les monitores que estaran amb els menuts al llarg d'aquestes cinc setmanes.

Cecilia Guillén és la coordinadora d'aquesta escoleta infantil que porta darrere seua un total de 17 monitores que s'encarreguen dels 208 xiquets que enguany estan a l'Escola d'Estiu. "Funcionem com una escola normal, no per la programació, sinó perquè hem omplert totes les aules de la Milotxa" comenta Cecilia"La nostra tasca fonamental és que els xiquets es divertisquen i s'ho passen bé".

La programació d'aquest any és molt diversa, i han aprofitat el bicentenari del naixement de Darwin per a basar-la en aquest important científic: jocs i tallers que faran que els menuts el coneguen més a fons.

També, hi ha activitats especials com són el taller de tatuatges árabs, les excursions, els contacontes, taller de musicoterapia, o el concert de rock de l'AMPLI, que està programat per al penúltim dia d'escola. Així també, i després de la defunció de Michael Jackson, se li està fent cada dia un xicotet homenatge, posant la música del rei del pop a l'hora del pati, i on els menuts aprofiten per a posar en pràctica els passos de ball que veuen per la televisió.

A més a més, tenen una hora dedicada al suport escolar, però no hi ha que relacionar la paraula escolar amb el que fan durant l'any a l'escola: "Són activitats de transversalitat" continua Cecilia, "és a dir, activitats sobre seguretat vial, comportament a taula, higiene alimentaria, el respecte als majors i persones discapacitades...no són classes de matemàtiques".

I com estem en estiu, no poden faltar les activitats d'aigua. Com són menuts no ixen de l'escola i per això, se'ls han muntat unes piscines al pati del col·legi per a que es refresquen d'aquesta calor sufocant que ens acompanya aquest estiu.

Informa: Aitor Caballer

13 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres