A finals d'enguany conclourà la primera fase de les obres de l'Espai Voramar

A finals d'enguany conclourà la primera fase de les obres de l'Espai Voramar

La primera fase de l'Espai Voramar estarà conclosa a finals del present any. El projecte, obra de Marcos Bayarri i Yolanda Poveda, de YM Arquitectes, està subvencionat per la Diputació Provincial de València. L'objectiu d'este edifici, que serà construït en tres fases, és albergar els servicis de sanitat, turisme, seguretat i local per a activitats veïnals.

Amb un pressupost inicial de 490.632.010 €, l'empresa adjudicatària de les obres, Blaya Beton S.L., va aconseguir el projecte amb una proposta final de 399.865,016 €. En total, es van presentar 20 empreses licitadores per a l'adjudicació d'esta obra, segons Juan Vicent Artacho, tècnic de Contractació municipal.

María Jesús Camacho, arquitecta de l'Ajuntament de Puçol, definix l'Espai Voramar com "un complex de servicis municipals per a la platja que està compost per tres edificis que es van a executar en diverses fases i que evidentment complix totes les normes d'accessibilitat" .

Cada fase es correspon, almenys teòricament, amb un edifici. La primera consta d'una zona d'ambulatori i una altra part dedicada al turisme. En total, s'han destinat 177 m2 per a una consulta de medicina general, de pediatria i d'infermeria. I altres 140 m2 per a la zona d'informació turística.

La segona fase, que s'ha de contractar abans del 30 d'agost d'enguany, conclourà a l'estiu de 2010. Esta segona fase constarà d'un magatzem municipal i d'unes dependències per a la policia.

I la tercera fase, que es correspondrà amb un tercer edifici, anirà destinat a una zona per als veïns de la platja. La direcció de l'obra està davall la batuta de María Jesús Camacho, arquitecta municipal i d'Antoni Sesé, arquitecte tècnic de l'Ajuntament de Puçol.

"Està previst que siga l'edifici emblemàtic de la nostra nova platja", assegura el regidor d'Urbanisme, Juan Enrique Claramunt"Estem parlant d'un únic edifici en què es van a centralitzar els servicis principals per als usuaris, tant a nivell de salut, com a seguretat i servicis. A més, està situat just en el centre, al costat de la rotonda d'accés a la platja pel Camí la Mar,  pel que l'Espai Voramar contribuirà a potenciar el nostre municipi a nivell turístic".

Informa: Salvador Ferrer

12 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres