Francisco Camps, padrí de la novena promoció de Caxton College

Francisco Camps, padrí de la novena promoció de Caxton College

El divendres 3 de juliol es va celebrar l'acte de graduació dels 68 alumnes que componen la novena promoció del col·legi britànic Caxton College de Puçol. L'acte va tindre un sabor especial perquè el padrí d'estos jóvens va ser el president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps.

S'ha celebrat l'acte de despedida de la novena promoció que ha finalitzat els seus estudis en el col·legi Britànic Caxton College. Els 68 alumnes graduats van comptar amb un padrí d'excepció, Francisco Camps, qui va pronunciar un emotiu discurs ple de savis consells i afecte per als seus  fillols.

La graduació va ser un dels actes més esperat de l'any i va reunir en els Jardins la Hacienda del Puig a nombrosos invitats entre pares, familiars, professors, amics i personalitats de la vida política i social.

Per part dels pares, el discurs va anar a càrrec de Miguel Ángel Gómez Domingo, qui va agrair a tots els membres del centre i als pares el seu esforç en la labor educativa dels estudiants.

Un any més, l'acte va aconseguir l'objectiu que perseguix este centre educatiu d'avantguarda: que els alumnes recorden la seua etapa escolar amb afecte i traguen profit de la seua preparació per a afrontar tots els reptes que la vida els depare.

Informa: Andrea Bonilla

11 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres