Escola d’Estiu, una oferta econòmica en temps de crisi

Escola d’Estiu, una oferta econòmica en temps de crisi

Un any més, l’Escola d’Estiu obri les seues portes per oferir un servei als habitants de Puçol, donant facilitats als pares per a compaginar la vida familiar i la laboral. Tot un mes en el que els més menuts de la població es diverteixen aprenent.

Arriba l'estiu i les escoles tanquen per vacances. És entonces quan molts pares es plantegen una qüestió: ¿què faig amb els meus fills mentre jo estic treballant? Des de fa uns anys, l'Ajuntament de Puçol posa solució a aquest problema creant l'Escola d'Estiu.

Durant el mes de juliol, els col·legis la Milotxa i Lluís Vives, no tanquen les seues portes i serveixen com a emplaçament d'aquesta escola que farà que els xiquets passen un estiu divertit i aprenent. Però sobretot, un estiu diferent, ja que encara que molts acudeixen al mateix col·legi durant l'any, des de la coordinació de l'Escola d'Estiu es pretén que els més menuts disfruten d'unes merescudes vacances.

Cada any el nombre de pares que trien aquesta opció per a l'estiu dels seus fills va en augment. Aquest juliol es conta amb un total de 282 alumnes: 212 en l'escola infantil, xiquets entre 3 i 6 anys, i 70 en els majors, a partir de 6. I un dels principals motius d'aquest increment de xiquets és el reduït preu.

"L'ajuntament  realitza un gran esforç econòmic amb l'Escola d'Estiu. I aquesta subvenció en temps de crisi ve molt bé" comenta Eloisa Rosa Martínez, regidora de Benestar Social. "A Puçol, els pares els costa 40 euros tot el mes, mentre que en altres municipis el preu és quasi el doble".

Amb açò, l'ajuntament realitza tant una labor social com educativa, doncs cobreix  eixa necessitat que existeix en les famílies durant aquest mes, en el que els pares encara no tenen vacances i els fills ja estan a casa veient la televisió 24 hores sense que ningú els cuide, doncs no tot el món pot permetre's una cangur, i tampoc a totes les cases existeix, per desgracia, eixa magnífica figura que són les Iaies.

I per aquestos motius arriba l'Escola d'Estiu, que a més a més, aquest juliol compta amb més monitors que mai, que atendran als nostres fills com ho farien els seus pares. Un total de 29 monitors, entre els que es troben les becades de l'ajuntament, els becats de diputació i monitors generals, que treballen en conjunt amb les dos coordinadores de les escoles.

Informa: Aitor Caballer

05 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres