Handbol infantil: la recompensa a tota la temporada per fi ha arribat

Handbol infantil: la recompensa a tota la temporada per fi ha arribat

El Puçol guanya a casa amb el pavelló ple, fa historia, mentre que el Marni venç al Castellonera, el Torrent al Alcàsser amb uns quants accidents protagonitzats per aficionats d’eixos pobles i el Parc Sagunt guanya per desqualificació al Picassent.

Al pavelló municipal de Puçol, les finals de cadet femení i masculí i infantil masculí i femení.

Pel matí es jugaren dos partits el Parc Sagunt - Picassent i l'Alcàsser - Torrent. El Parc Sagunt va perdre el partit 7-25 però guanya la final d'infantil femení per desqualificació; mentre que el Torrent guanyà un match marcat per uns accidents a les grades entre uns quants seguidors roig-i-negres i verds el Torrent guanyà la final de cadet femení amb policies i guàrdies civils per totes parts; quina vergonya.

Per la vesprada, es va jugar el Marni - Castellonera, el Marni va vèncer amb molta diferencia i guanya merescudament la final de cadet masculí. Després va començar el partit més esperat: Puçol contra l'Oliva. L'Oliva venia molt confiat després de guanyar a casa contra el seu rival a la final, pot ser això l'excés de confiança lis fera perdre a la final o, tal volta, el bon joc puçolenc. La primera part començà amb 4-2 al atac i 5-1 a la defensa va durar tot el partit.

Pepe, l'entrenador, amagà al partit d'Oliva les cartes i les tragué a Puçol; gràcies a això l'Oliva no marcà fins al minut 12 quan el Puçol guanyava 9-0. La defensa va ser perfecta, llàstima que l'atac no fora així, però com diu Pepe, el partit es guanya en defensa.

La segona part començà amb 12-4 a favor del Puçol. L'Oliva reaccionà, i va acurtar distancies, el Puçol es donà comte i materialitza molts tirs. L'Oliva s'enfonsava poc a poc. Al final del partit Mario Martínez va marcar molts gols i va ser un dels millors del partit, junt a Adrià Aroca i Guillem Baena. El match finalitzà 25-12.

El capità, Adrià Aroca (el millor jugador de la competició, pense jo) va alçar la copa, els aficionats ompliren el camp. Aquest equip ha fet historia, gràcies a l'afició. I així ho feren saber amb unes camises blanques amb un fons blanc i unes lletres negres que deien: "Gràcies per tot afició" i per darrere: "1,2,3 Puçol" (que es el crit que fan els jugador abans de jugar el partit) i en dues fileres els noms dels jugadors del Club Handbol Puçol.

La temporada ha finalitzat. El Puçol ha fet el triplet: Copa Ciutat de Sagunt, Lliga i Play-off. Molta gent el compara amb el F.C. Barcelona de futbol. Esperem que la temporada que bé guanyen tants títols com aquesta.

Informa: Arnau Alonso Santos

02 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres