Rock per a clausurar l'Escola d'Estiu

Rock per a clausurar l'Escola d'Estiu

Juliol s'acaba i amb ell finalitza l'Escola d'Estiu. I per a fer més especial del que ha sigut este mes de jocs, rialles i aprenentatge, els grups de l'AMPLI han oferit un concert en el pati de la Milotxa per a tots els xiquets, tant del grup infantil com del de majors, pera que rockanroletgen amb el millor so de les guitarres.

 

Durant cinc setmanes aproximadament els col·legis La Milotxa i el Lluís Vives, han acollit als més de dos-cents xiquets que enguany s'han apuntat a l'Escola d'Estiu per a no passar l'estiu tancats a casa, aclaparats pel calor.

Però tot allò bo acaba, i quina millor manera de fer-ho que amb música. Música de la bona i a més amb músics del poble, components de l'AMPLI, que es van oferir per a donar este especial concert en el porxe del pati del col·legi La Milotxa, en el que es van concentrar els alumnes de les dos escoles, el grup de majors i el de xicotets.

Els components de l'AMPLI van preparar un repertori molt complet, amb cançons infantils adaptades al seu estil de música, el rock. A més es van disfressar de músics dels 60 i 80. De fet, el concert estava previst per a durar una hora i va acabar durant quasi dos.

"Estem molt agraïts als músics, que han agarrat un dia lliure en els seus treballs per a estar hui ací" comenta Cecilia Guillén, coordinadora de l'Escola Infantil. "Els pose un deu, per la seua implicació, per com ens van fer gaudir a majors i xicotets", continua.

Els més xicotets es van maquillar al més pur estil ACDC, i també es van fer les seues pròpies guitarres amb cartró, que van aprofitar per a pujar-se a l'escenari amb els músics i acompanyar-los en l'actuació, fent botar a tots els seus companys de classe.

Una gran festa per a culminar este mes, en el que la música ha tingut una gran importància al llarg dels dies, ja que tampoc s'han oblidat de fer el seu especial homenatge al rei del pop, perquè cada dia en el pati han posat la seua música, i este homenatge també va tindre el seu colofó en el concert de rock, perquè els músics van cantar alguna cançó de Michael.

Informa: Aitor Caballer

 

02 Agost 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres