Cinc minuts de silenci en contra dels atentats

Cinc minuts de silenci en contra dels atentats

Divendres 31 de juliol de 2009. A les 12 hores en la plaça de l’ajuntament de Puçol s’han reunit tots els membres de la Corporació Municipal, treballadors de l’ajuntament i veïns, per guardar cinc minuts de silenci com a repulsa als recents atentats que ha comés ETA y per els cuals, han mort dos guardies civils. Abans, l’Acalde, Mariano Sanchis, ha llegit el següent manifest:

 

Volem manifestar la solidaritat i el suport de tots els governs locals de la nostra Comunitat a la família dels agents, i a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, així com el nostre més sentit condol en estos moments de dolor.

Amb estes concentracions renovem el nostre compromís de seguir junts, totes les forces polítiques i totes les institucions unides, amb fermesa democràtica en la seguretat que aconseguirem aïllar els assassins. Perquè enfront d'este brutal atac a la democràcia, en el que s'atempta a un dels drets humans i fonamentals de les persones com és la vida, reiterem la nostra confiança en l'Estat de Dret. I manifestem també la nostra solidaritat amb tots aquells que patixen la violència del terrorisme, especialment, amb les víctimes del terrorisme.

Hui ens concentrem una vegada més per a mostrar la nostra més contundent repulsa als terroristes i tot el solc de dolor i mort que ocasiona. Volem que la nostra veu se senta alta i clara, que arribe fins als assassins, que sàpien que amb els seus actes no ens van a fer caure en el desànim, que farem tot el que es puga per combatre'ls i aconseguir una societat lliure i en pau.

Amb dolor, però amb serenitat, i amb la convicció demòcrata que ens fa a tots més forts, lliures i solidaris enfront de la brutalitat i la intolerància, guardem cinc minuts de silenci per la memòria de Carlos Sáenz, i Diego Salva.

 

30 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres