Multiesport, la cita de l'esport a l'estiu

Multiesport, la cita de l'esport a l'estiu

El campus d'estiu Multiesport està sent tot un èxit. “El poliesportiu -assenyala Fernando García, tècnic d'esports- ha incrementat el nombre d'usuaris en més d'un 100% respecte al 2008, entre altres coses perquè s'ha augmentat l'oferta d'activitats”. S'estan fent obres de millora i noves instal·lacions que completaran l'oferta esportiva del poliesportiu, com les pistes de pàdel, pràcticament finalitzades.

 

El campus de handbol compta amb 70 alumnes, 4 grups i 4 monitors que són jugadors del Club de Handbol Puçol. Estos esportistes entrenen en les pistes exteriors, en el camp de futbol i en el Pavelló Municipal. Respecte al 2008, hi ha cuadruplicat el nombre d'alumnes.

El campus de gimnàstica rítmica, per la seua banda, compta amb 36 alumnes, dos dels quals són xics. Mapi Sangil i Núria Margalls, titulades nacionals, són les monitores d'un curs que es desenvolupa tots els dies de 10 a 13.30. Dins de les activitats esportives específiques de cada curs, tots els grups utilitzen la piscina municipal pels matins.

El curs de tenis està compost per 71 tenistes, 47 xiquets i 24 adults. Eliseo Ordiñaga, director de l'escola i professor de tenis que porta més de 25 anys donant classes a Puçol, és l'entrenador d'este campus, que a més servix per a captar als tenistes més jóvens per a l'escola de tenis municipal. Les classes s'impartixen els dimarts i dijous de 18 a 21 hores.

I el curs de natació, que compta amb 81 alumnes, 57 adults i 24 xiquets. Els adults entrenen de 9.30 a 10.15 i els xiquets de 10.15 a 11 del matí. De 11 a 20 hores, la piscina està oberta al públic. "Són cursos intensius diaris de 45 minuts per sessió", matisa Fernando García Cabot, tècnic d'esports de l'Ajuntament de Puçol.

 

30 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres