La pistes de paddle, a punt

La pistes de paddle, a punt

Els aficionats al paddle de Puçol ja no hauran de buscar pistes fora de la nostra població ja que, des de l'Ajuntament s'ha dut a terme una reforma del Poliesportiu Municipal en la que s'inclouen tres pistes de paddle i la possibilitat de la construcció de dos més, una d'elles, amb grades.

 

El Poliesportiu Municipal tindrà en les seues instal·lacions tres noves pistes de paddleque han conclòs les seues obres esta mateixa setmana. Carlos Novella, regidor d'Esports, afirma que "l'objectiu des de que vam arribar com a equip de Govern i des de la regidoria, era recuperar el prestigi del Poliesportiu Municipal de Puçol. Apostem fermament i amb convicció per fomentar l'esport, entre una altra coses, perquè a la setmana acudixen prop de 1.500 persones a practicar qualsevol disciplina esportiva en les instal·lacions municipals, per la qual cosa és necessari i la nostra responsabilitat satisfer la demanda dels ciutadans de Puçol amb servicis de qualitat i ofertes multidisciplinars".

Enguany s'ha procedit a la remodelació dels frontons, la piscina municipal, els vestuaris, més la construcció de les tres pistes de paddle que ja s'han conclòs. I a més, s'ha reformat la pista 1 exterior de futbol sala. "Hem fet un gran treball i esforç contant amb la inestimable col·laboració del Gestor del Poliesportiu, Fernando García, i del Tècnic, Rafa Gandia. Complint amb una gran projecte que incorpora a més la uniformización dels treballadors del Poliesportiu i la preparació d'altres servicis innovadors".

 

29 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres