S'àmplia la subvenció per a fomentar ocupació

S'àmplia la subvenció per a fomentar ocupació

.

Al llarg de mig any, sis persones que actualment es troben parats passaran a formar part de la Brigada Municipal com a peons d'oficis diversos, gràcies a l'ampliació de la subvenció per al foment d'ocupació que ha concedit la Generalitat a l'Ajuntament de Puçol.

 

A l'octubre començaran a treballar les 6 persones que podran beneficiar-se de l'ampliació dels crèdits pressupostaris que la Generalitat Valenciana ha concedit a l'Ajuntament de Puçol amb la finalitat de fomentar l'ocupació. Estos contractes finalitzaran el mes d'abril, i s'emmarquen dins del programa d'Ajudes a la Contractació de Desocupats en les Entitats Locals per a Obres i Servicis d'Interés General i Social, més conegut com ENCORP.

"L'ampliació de la subvenció ascendix a un total de 69.960€" confirma Merche Sanchis, regidora de personal, i continua:"Amb açò portem a terme el pla de foment 2009/2010 al què l'Ajuntament de Puçol es va adherir en el seu dia".

Junt amb altres programes com el PAMER o el Conveni Agrícola, l'ENCORP es suma als projectes de l'actual govern local d'intentar mitigar la falta d'ocupació, amb esta contractació temporal de parats, la majoria d'ells, del sector agrícola, en un any en què, com continua la regidora: "Hi ha menys taronja, i per tant, es necessitarà menys gent per a treballar en el camp. Estos programes ajudaran molts desocupats".

Estos nous sis contractats s'uniran, quan arribe la tardor, a la Brigada Municipal d'obres i servicis, i allí, s'encarregaran de cobrir períodes vacacionales dels treballadors fixos, o de ajudar a fer que les tasques se suplisquen més ràpidament: agranadors, jardiners... Tot això, gràcies a l'ampliació de la subvenció rebuda.

Informa: Aitor Caballer

 

29 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres