Canal 9 conta T-conte

Canal 9 conta T-conte

La televisión pública valenciana es féu eco dijous passat del primer concurs de creativitat amb el mòbil. Un equip de l'espai  Informatiu comarques (tots els dies, de dilluns a divendres, de 14 a 14:30) es va desplaçar fins al centre Martínez Coll per a cobrir la notícia d'aquest singular concurs de literatura breu i juvenil.

 

Com a particularitat, els contes havien de tindre l'especificitat de poder ser escrits i llegits a través d'un missatge en un telèfon mòbil, junt amb una il·lustració o fotografia, també enviada a través de SMS.

La periodista Eva Altaver va fer davant d'alguns jóvens de Puçol i altres participants d'este concurs una exposició sobre el procés de producció d'una notícia en televisió. La redactora va fer insistència en les fases de producció i documentació per a cobrir una notícia i l'operador de cambra Josep Lluís Molés va parlar sobre el procés de producció d'una notícia des d'una dimensió purament tècnica. El Centre Martínez Coll va ser durant dos hores espai de gravació i escenari de la notícia del T-Conte.

El divendres 17 de juliol a las 12'30 del matí es van entregar els premis d'este concurs certamen de literatura juvenil en el saló de plens de l'Ajuntament de Puçol.

 

28 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres