ADIS finalitza el seu curs amb un teatre

ADIS finalitza el seu curs amb un teatre

El divendres 12 de juny es va celebrar el fi de curs del Taller d'habilitats socials dels alumnes de l'Associació de Discapacitats de Puçol (ADIS). L'acte es va celebrar a la Casa de Cultura i va consistir en la representació d'una obra de teatre per part dels alumnes.

 

Cançons dels anys seixanta i un fals directe en televisió formaven el gros d'una obra en directe que parodiava els programes típics de televisió, amb la manipulació del públic en directe i, sobretot, humor, molt d'humor.

És el segon any que els alumnes del taller s'atrevixen amb una actuació en directe d'este tipus.

"Vull ressaltar la labor que està fent Phi Educational amb estos jóvens perquè  siguen capaç de recordar quan ha d'intervindre cada un ells i deprendre's el seu paper", assenyalaEloísa Rosa Martínez, la regidora de Benestar Social. "Estem parlant d'un grup de dotze alumnes discapacitats que són capaços de demostrar el seu aprenentatge diari a través d'una actuació final digna de tota classe d'elogis".

Però per a ells no va finalitzar el curs, ni se'n van de vacances. Ni de bon tros.

L'últim cap de setmana de juny van passar unes jornades de convivència els alumnes majors i els monitors, en dos cases llogades en la platja de l'Almardá, a Sagunt. Va ser una bona ocasió per a desenrotllar la seua autonomia en tasques domèstiques, quelcom que practiquen poc a casa quan estan amb els pares.

I el dia 1 de juliol van donar començament les classes en la Escola d'estiu. Per als xicotets es compon d'activitats de musicoterapia en el Palau d'esports i jocs en la Piscina municipal. Per la seua banda, els majors han estat participant en un taller de jardineria en la platja i, després de l'esmorzar, taller d'habilitats en l'Espai Social Martínez Coll. Tenen el matí completa i, a més, inclou el viatge amb autobús, bon exemple de funcionament autònom.

 

28 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres