L'entorn del camp de futbol comptarà amb zones verdes i més places d'aparcament

L'entorn del camp de futbol comptarà amb zones verdes i més places d'aparcament

L'entorn del camp municipal de futbol José Claramunt està sent reformat, amb la urbanització del camí Rogeres i el tram final dels carrers Sant Joan i Nicolau Factor. L'objectiu és crear zones verdes i places d'aparcament per als esdeveniments esportius que se celebren en l'estadi.

Va ser en el ple del 26 de juny del 2006 quan es va sol·licitar incloure esta obra dins dels Plans Parcials d'Obres i Serveis de la Diputació Provincial, consistent en la urbanització de 6.655 metres quadrats en la contornada del camp de futbol, amb la pavimentació de la calçada i voreres, la construcció de la xarxa de clavegueram i recollida d'aigües pluvials, l'enllumenat públic, la senyalització horitzontal i vertical, la xarxa de reg, zones enjardinades, tres passos de vianants i nombroses places d'aparcament.

El projecte ha sigut dissenyat pels arquitectes municipals Mª Jesús Camacho i Antonio Sesé, responsables a més de la direcció d'esta obra, que està sent realitzada per Construccions Cesman, SL, amb un pressupost total de 392.747 euros. Està previst que la urbanització estiga finalitzada al començament del mes d'abril d'enguany, després de sis mesos de treballs.

Per a Mariano Sanchis, regidor d'Urbanisme, és evident que ''l'entorn del camp de futbol necessitava una ordenació per a dotar de suficients places d'aparcament els dies de partits i entrenaments, però també una millora global de servicis en la zona, incloent un carril bici que enllaçarà el camí La Mar amb la carretera de la quarta planta, per a accedir al Port de Sagunt''.

09 Gener 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres