Inici de les obres del Centre Ocupacional

Inici de les obres del Centre Ocupacional

El Mas de Mur, àntic edifici de Puçol, situat a les afores de la població, està arribant a la culminació de la seua rehabilitació. En menys d’un any aproximadament, esta casa que es trobaba en ruines estarà completament renovada i preparada per a convertir-se en el nou Centre Ocupacional de Puçol.

 

El Centre Ocupacional de Puçol ja està en obres. Este centre "és un projecte important que va nàixer fa tres anys", comenta José Luis García, responsable de l'àrea de Servicis Socials de l'Ajuntament de Puçol. La construcció d'este centre ha aprofitat l'antiga nau Mas de Mur que anava a derrocar-se. "L'Ajuntament el va rescatar i va fer d'esta alqueria un centre per a discapacitats", matisa José Luis García.

Este projecte prové de l'anterior legislatura, era un compromís de l'anterior govern, que a més té una doble dimensió de negociació. Primer es va negociar una escola taller que va durar dos anys i posteriorment, es va negociar amb la Direcció General de Discapacitats. La primera subvenció data de 2008. El finançament de la primera fase va suposar un 50% del total de les obres, que estaven xifrades en 100.000 €.

En 2009, la Direcció General de Discapacitats ha concedit 367.000 €, és a dir, el 100% del pressupost de les obres que queden per realitzar-se. Novembre del 2010 és el termini de finalització d'este projecte. Les subvencions no sols costegen les obres, també hi ha subvencions per a equipaments i per al manteniment del centre pròpiament dit. Ara mateix, s'està publicant la licitació, que ja està en marxa, per a la construcció de l'obra completa.

 

27 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres