La segona Trobada de Associacions de Mujeres de l'Horta Nord tindrà lloc el dia 7 de novembre

La segona Trobada de Associacions de Mujeres de l'Horta Nord tindrà lloc el dia 7 de novembre

El dia 24 de juny es va reunir el Fòrum de Igualdad de Oportunidades de l'Horta Nord, que promou Pactem Nord a través del seu Centre Comarcal per a la Igualtat d'Oportunitats, a fi de tractar, entre altres temes, la II Trobada d'Associacions de Dones de la comarca.

Les entitats que integren el Fòrum van fixar com a data per a la celebració d'esta segona trobada el pròxim dia 7 de novembre.

Quant al municipi en què tindrà lloc, en la reunió es va comunicar als i les assistents que serà Bonrepòs i Mirambell, una de les localitats que havia presentat la seua candidatura.

El segon Trobada de Associacions de Mujeres de l'Horta Nord ha sigut concebut com una ferramenta per a facilitar el treball en xàrcia i perquè estes reflexionen sobre el seu paper en els municipis. Amb ell també es pretén promoure el coneixement mutu entre les entitats de dones que treballen en la comarca, així com l'intercanvi d'experiències.

Precisament en esta línia de suport a les associacions, el Consorci Pactem Nord va presentar l'esborrany de la guia d'associacions de dones que ha dissenyat i que editarà en paper i penjar en la pàgina web del Fòrum de Igualdad de Oportunidades de l'Horta Nord per a la seua consulta.

Informa: Isolina Espinosa

26 Juny 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres