Tercer Triatló de Puçol, injectar l’esport en la sang dels jóvens

Tercer Triatló de Puçol, injectar l’esport en la sang dels jóvens

Dins de la vint-i-sisena edició dels “Jocs esportius de la Comunitat Valenciana”, es va celebrar dissabte passat per tercer any consecutiu el campionat de Triatló de Puçol. Els alumnes de l'Escola d'estiu Multiesport, i les distintes categories de benjamins, alevins, infantils i cadets, tant en categoria masculina com femenina, van ser els participants d'esta carrera.

 

Molta participació, bon ambient, esport, calor, molta calor, i sabor a competició van ser els ingredients d'este matí esportiu a Puçol.

A primera hora del matí es van entregar els dorsals als triatletes i a les 10 van eixir per este orde: els cadets, infantils, alevins i benjamins. Tant l'eixida com la meta d'esta particular competició estaven ubicades en el Poliesportiu Municipal. Segons les categories, les distàncies a recórrer, en la piscina, muntats en la bicicleta, o corrent anaven gradualment "in crescendo". L'organització de la competició va estar mantinguda pel Club d'Atletisme de Puçol i per Tripuçol.

Les classificacions de la competició es poden consultar en la pàgina web oficial de Triatló de la Comunitat Valenciana www.triatlocv.org.

 

19 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres