T-conte, ja es pot votar el millor conte i la millor fotografia per mòbil

T-conte, ja es pot votar el millor conte i la millor fotografia per mòbil

T-conte, el primer concurs de creativitat de contes i fotografies per mòbil (1r cncrs d crtvtat mbl) que va llançar l'Ajuntament de Puçol, des de la Regidoria de Joventut, passa a la fase de votació.

Conclòs el termini per a presentar els mini-contes i les fotografies corresponents, l'únic requisit de les quals era la utilització del telèfon mòbil i no excedir 160 caràcters, ja es pot votar pels treballs més brillants, originals i creatius.

"A causa d'uns problemes tècnics pels que no estava habilitada la ferramenta per a votar, hem ampliat el termini per a arreplegar les votacions", explica el tècnic de Joventut, José Luis Gómez.

Per a votar, es pot enviar un mail al correu electrònic en la pàgina web de l'Ajuntament ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) o ben enviar un sms al nombre següent: 650 858 151.

Per a votar, n'hi ha prou amb enviar el codi del conte i el de la foto que es vol premiar. El termini per a poder votar finalitza el 9 de juliol. Punxa ací per a vore les fotos i els contes presentats.

Els treballs premiats, que es donaran a conéixer en el mes de juliol i seran elegits per votació popular, podran guanyar un MP4 de pantalla tàctil i 8 gigas, a més de recarregues gratuïtes per als seus mòbils.

25 Juny 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres