Gimnàstica rítmica: bons resultats en el Campionat autonòmic d'Alacant

Gimnàstica rítmica: bons resultats en el Campionat autonòmic d'Alacant

El dissabte 27 de juny es va celebrar el Campionat autonòmic a Alacant i l'Escola de Gimnàstica rítmica de Puçol es va vindre amb alguna que una altra medalla. La competició es va disputar en el centre de tecnificació de la Ciutat de la Llum.

 

En sessió matinal es va disputar el nivell 1, on participaven les nostres gimnastes Carmen Chordá amb corda (5a classificada) i en maces (8a classificada) i la benjamí Ana Gayán, que va obtindre la medalla de bronze en la seua categoria.

En sessió vespertina es va disputar el nivell 2, on la benjamí Sandra Rafael va obtindre la segona posició empatada amb una altra participant, si bé finalment va resultar ser quarta perquè en la primera posició també va haver-hi empat. L'altra benjamí, Tania Cebrián, quedava en octava posició. Per la seua banda, la infantil Andrea Bueno va quedar en novena posició amb la corda i Maria Tomás, en la categoria cadet amb el cércol, va concloure en desena posició.

Mapi Sangil, professora de l'Escola de Gimnàstica rítmica de Puçol, es mostra  satisfeta amb els resultats ja que "les nostres gimnastes han donat molt bon rendiment en el còmput global de la competició i el balanç és molt boDe fet, va haver-hi membres de la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana que ens van donar l'enhorabona per l'actuació d'algunes de les nostres esportistes".

Actualment, l'Escola de Gimnàstica de Puçol compta amb 26 alumnes i un xic, amb edats compreses entre els 5 i els 16 anys. Realment, l'edat ideal per a competir en este esport és "fins que el cos aguant", apunta Mapi. Durant l'estiu, l'Escola de Puçol ha cedit a dos xiquetes a l'Escola de Riba-roja per a disputar un Campionat d'Espanya.

Les classes continuaran en el pròxim mes d'octubre, data en què s'obri el curs, però a l'estiu, del 20 al 31 de juliol, hi ha organitzat un campus estiuenc de gimnàstica rítmica.

 

22 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres